Atelierele JoyClub

 • Înscrie copilul la un atelier!

   

  Va multumim pentru interes! Acesta este un formular care va asigura prioritatea la inscriere in cazul in care numarul celor interesati de ateliere il depaseste pe cel al locurilor libere. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a va confirma locul si pentru a va oferi toate detaliile desfasurarii atelierelor. Va multumim inca o data si abia astept sa ne cunoastem!
 •  

   FORMULAR DE CONTACT

 •  

  Atelier de Robotica

  Lumea robotilor este fascinanta! Copiii, tinerii si orice pasionati de domeniu, pot invata cum sa foloseasca in mod creativ calculatorul.
 • Copiii, adolescentii, studentii si orice persoana pasionata de domeniul roboticii poate participa la acest workshop. Cursul este interactiv si este adaptat nivelului de cunostinte al fiecarui participant.

  Workshop Arduino Incepatori:

  In cadrul acestui atelier practic, participanti au ocazia sa invete cum se imbina cele trei domenii necesare in robotica: programare, mecanica si electronica. Aici poti afla notiuni elementare ale roboticii si cum poti controla un mecanism autonom. Si pentru ca lucrurile se invata cel mai bine prin practica, activitatile din cadrul workshp-ului sunt:
  • vom programa un robot care sa urmareasca o sursa de lumina, o linie neagra, sa urmareasca sau sa evite obiecte,
  • vom invata sa controlam robotul prin intermediul bluetooth,
  • vom observa prin intermediul unui accelerometru daca robotul executa miscarea dorita.
  Cursul se adreseaza perssoanelor cu varsta de peste 14 ani si nu necesita cunostinte speciale. Sunt suficiente cunostinte generale de baza despre programare.

 • PAL Robotics - REEM-C

 • Workshopul este 100% practic. Fiecare va avea la dispozitie un kit Arduino pentru incepatori care contine led-uri, senzori, butoane, fire de conectare, plus alte cateva componente ( motor, driver motor, diversi senzori) – mai exact tot ceea ce ai nevoie ca sa poti explora bazele roboticii si a ceea ce poate face Arduino.

  Trainer este Alin Jderu, multiplu medaliat al concursurilor nationale si internationale de robotica. El conduce din 2010 clubul de robotica RobotiqueFF, unde a sustinut training-uri despre electronica, mecanica si programare pentru robotica.

  Vom incepe cu lucruri foarte simple, cum ar fi aprinderea unui led, vom trece apoi la citirea de senzori (nivel de iluminare, temperatura, umiditate), vom adauga apoi alte cateva componente simple proiectului nostru (butoane si buzzer-e, senzor de distanta, motor de curent continuu), iar apoi vom trece la lucruri mai complexe.

  Vom combina senzorii de distanta si lumina cu buzzerul ca sa generam sunete controlate de miscarea mainii (cam ca aici), vom folosi apoi senzorul de distanta impreuna cu motorul de curent continuu ca sa intelegi principiile de baza prin care functioneaza un robot autonom, vom construi o lampa de veghe folosind un senzor de lumina si un brick, vom folosi senzorul de temperatura si senzorul de umiditate impreuna cu driver-ul de motoare pentru a simula pornirea unui ventilator, si multe altele

  DATA :
  • Duminica 20 Octombrie, ora 09.30
  • Marti 22 Octombrie, ora 18.30
  Pentru a asigura o asimilare corecta a cunostintelor fiecarui participant grupele sunt alcatuite din maxim 10 persoane. Deci grabiti-va sa va inscrieti !
  Pentru inscrieri, folositi formularul de inscriere.
 • Grabiti-va sa va inscrieti la workshop

  „ATELIER DE ROBOTICA”!

 •  

  Atelier de Design Interior

  Cultiva in mod creativ indemanarea și simțul estetic al copilului tau!
 • Vom invata diferite tehnici utilizate in design si vom crea obiecte de decor care ii vor ajuta pe copii sa isi organizeze mai bine spatiul propriu, sa il pastreze mai multa vreme ordonat si sa il aprecieze.
  Următorul atelier: 7 Iunie, ora 10.00
  Tematică atelier:
  Combinatii inedite: tehnica decoupage
  Ce vom face:
  • obiecte aparent banale, fara nici o legatura intre ele(pahare, sticle plastic, cutii, carton, servetele), pot sa creeze, cu putina dibacie si inspiratie, adevarate opere de arta, practice si frumoase
  • exercitiu de CREATIVITATE : organizator pentru birou de copil
  Noi aducem materiale, pahare, cartoane, modele, cunostinte noi, etc.
  Voi pregatiti manutele dibace !
  Puteti urmari impresii si imagini de la celelalte ateliere AICI .
  Ba chiar la atelierul de data trecuta, cursantii nostri au dat si interviu..
  Deco Mondo la Digi 24 TV
  Vor urma:
  •  Cum scoatem un spatiu din anonimat: o lectie de stil
  Numar limitat de locuri asa ca nu mai pierdeti timpul: Înscrieți-vă acum!
  Pentru ocuparea locurilor, se respectă ordinea inscrierilor.

   

 • 89271062478fbe036035e24945d4

  Detalii organizatorice:
  Durata fiecărui atelier este de 1 oră si 30 minute.
  Data atelier: 7 Iunie 2014, ora 10.00 până la 11.30
  Atelierele se vor desfasura la sediul Joy Club
  Costul fiecarui atelier este de 49 ron/atelier. Toate materialele sunt incluse. Copii vor pastra obiectele pe care le creeaza și vor primi, după fiecare atelier, o fisa de creatie.
  REDUCERE 10 %  –  ca sa poti lua cu tine si fratele, sora sau gashka ta de prieteni
  Pentru noutati, urmariti-ne si pe Facebook!
 • Va asteptam cu drag, cu spor, cu voie buna!

  Grabiti-va sa va inscrieti la workshop

  “Deco Mondo: ateliere de design interior pentru copii”!

 •  

  Atelier Pachetul Scolarului ECO

  Vom invata cum sa combinam alimentele pentru pachetul de scoala si pentru ca distractia sa fie maxima, un maestru adevarat va face demostratii spectaculoase de cioplit in fructe si legume si apoi ne va invata cateva tehnici de cioplit.
 • Jamie Oliver Food Foundation Romania te invita la un party de gatit cu ingrediente ECO
   PACHETUL SCOLARULUI ECO PARTY JOY CLUB
  Workshopul va fi orientat pe fun si creativitate , vom ciopli cu micutii in fructe si legume, pentru a creste interesul mamicilor si scolarilor pentru mancarea sanatoasa gatita acasa.
  Va asteptam la un party de gatit cu ingrediente eco de la Bacania Verde si ferma Legume de tara si branza de capra si lactate eco de la Artesana.
  Invitati: copii cu varste de 8-16 ani, mamici si tatici.
  Pret bilet per persoana: 150 lei
  Fiecare participant va pleca acasa cu propriul pachet eco, leguma sau fructul cioplit si cadouri de la Jamie Oliver  icon smile Atelier Pachetul Scolarului Eco
  Toate ingredientele necesare sunt incluse.

  Locurile sunt limitate.
  Pentru inscrieri folositi formularul de contact
  Locatia: Joy Club Bucuresti
 • 7e611a015001a5369c78bc851e0d487c

  duck-school-lunch

 • Grabiti-va sa va inscrieti la workshop

  “Atelier Pachetul Scolarului Eco”!